Jeg kan ikke spille på en stund og jeg vill ikke bli angrepet

Du kan angi at en annen spiller skal overvåke kontoen under ditt fravær. For å gjøre det, gå til Innstillinger > Kontositting, fyll inn spillerens navn og bekreft handlingen din med passordet ditt. Der borte vil du ha muligheten til å velge en spiller som sitter og velge hvilke handlinger han eller hun skal kunne utføre i løpet av denne tiden. Vær svært forsiktig med handlingene sitteren vil kunne utføre mens han sitter. Det kan ende opp med handlinger du ikke er enig i og kan skade kontoen.