Premiumpoeng, pakker og salg

Tilbake

Jeg bestilte et produkt på iOS-enheten min, men mottok den ikke. Hva kan jeg gjøre?

Jeg bestilte et produkt på min iOS enhet, men mottok det ikke. Hva kan jeg gjøre?
Vi beklager at du har opplevd problemer med ditt kjøp. Det kan uheldigvis skje noen ganger at du ikke mottar det du kjøper med mobile enheter. Det kan f.ex. være dårlig internettkobling mens kjøpet blir gjennomført. Men ikke vær redd, vi skal hjelpe deg med kjøpet.
Om du kjøpte Premiumpoeng, et tilleggs program eller et annet programkjøp i spillet, men ikke mottok noe, så åpne nettbutikken på nytt.
Om dette ikke løste problemet ditt, lukk hele programmet, og start det på nytt.
Slik gjør du for å lukke spillet ordentlig på iOS 7 eller høyere:

Trykk hjemkappen 2 ganger. Der vil du se noen små ikon av dine nylig brukte apper.
Sveip til høyre for å finne appen du vil lukke.
Sveip opp med appens ikon for å lukke den.

Om det ikke hjalp å restarte spillet, vennligst kontakt kundesupport. Dette kan du gjøre ved å gå til spill innstillinger. Trykk på support knappen der, eller enkelt og greit trykk på knappen under denne altikkelen. Når du lager en Support "ticket", vennligst legg ved en screenshot lagd med iTunes. Se hvordan du finner din iTunes innkjøpshistorikk her.

Hver eneste transaksjon i spillet går via iTunes. Derfor må du kontakte iTunes direkte om du problemer som nektet betaling eller invalid konto når du prøver å gjøre et kjøp i appen.

Om du trenger mer informasjon, trykk her.