Premiumpoeng, pakker og salg

Premiumpoeng, pakker og salg

Tilbake

Android - Jeg bestilte et produkt, men fikk det ikke. Hva kan jeg gjøre?

GOOGLE PLAY
Vi beklager at du har opplevd problemer med ditt kjøp. Det kan uheldigvis skje noen ganger at du ikke mottar det du kjøper med mobile enheter. Det kan f.ex. være dårlig internettkobling mens kjøpet blir gjennomført. Men ikke vær redd, vi skal hjelpe deg med kjøpet.
Om du kjøpte SPILL VALUTA, et tilleggs program eller et annet programkjøp i spillet via Google play, men ikke mottok noe, så åpne nettbutikken på nytt.
Om dette ikke løste problemet ditt, lukk hele programmet, og start det på nytt.
Du kan gjøre dette ved å tvinge stopp av spillet via Enhetsinstillinger > Applikasjons styring.

Om det ikke hjalp å restarte spillet, vennligst kontakt kundesupport. Dette kan du gjøre ved å gå til spill innstillinger. Trykk på support knappen der, eller enkelt og greit trykk på knappen under denne altikkelen.

For å undersøke statusen på kjøpet ditt, vil vi trenge bestillingnummeret (Starter med GPA.**), som du kan finne på kvitteringen som du skal ha motatt via mail fra Google. Vennligst kopier GPA nummeret inn via tekst eller Screenshot, og legg den ved i ticketen din. Om du trenger det, så kan du lære mer om innkjøpshistorikken din via Google's Servise, mer eksakt via denne linken.

Obs: Uten ordrenummeret, er det ikke mulig å finne eller returnere noen enheter.
Hver eneste transaksjon i spillet går via Google play. Derfor må du kontakte Google direkte om du problemer som nektet betaling eller invalid konto når du prøver å gjøre et kjøp i appen.

Om du trenger mer informasjon, trykk her.


Velg språk