De kunst van de oorlogsvoering

Terug

Hoe werkt aanvallen?

Als je een paar eenheden hebt gebouwd en je wilt een tegenstander aanvallen, ga dan naar de kaart en klik op het dorp dat je wilt aanvallen. Daar selecteer je "stuur troepen". Het is belangrijk dat je niet vergeet dat elk dorp een basisverdediging heeft en dat de tegenstander misschien ook eenheden heeft. Alle eenheden hebben verschillende eigenschappen, waardoor sommige eenheden beter zijn om aan te vallen en andere beter om te verdedigen. Je kunt details over de eigenschappen van de eenheden vinden in het Eenhedenoverzicht.