De kunst van de oorlogsvoering

Terug

Hoe ondersteun ik anderen?

Soms heeft een ander lid van je stam of een vriend je hulp nodig. Je kunt grondstoffen naar andere spelers sturen, maar je kunt ook troepen sturen als ondersteuning om andere spelers te helpen verdedigen tegen vijanden. Om dit te doen ga je naar je verzamelpunt en voer je de coördinaten van het doel in, daarna voeg je het aantal troepen toe dat je wilt sturen. Klik nu op "Ondersteun" en bevestig met "OK" en je troepen zullen aan hun reis beginnen.

Wanneer je je ridder als onderdeel van je ondersteunende leger stuurt, bewegen al je troepen met dezelfde snelheid als de paladijn.
Wanneer je ondersteunende troepen worden aangevallen in een dorp van een andere speler, ontvang je een rapport dat je vertelt hoeveel troepen je hebt verloren. Je ziet niet wie er aanviel, of hoeveel eenheden er aanvielen. Wanneer je troepen klaar zijn met het verdedigen van een dorp kun je ze terugtrekken. Om je troepen terug te trekken ga je naar je verzamelpunt en klik je op "troepen". Daar kun je sommige of al je troepen terugtrekken.