Hoe gebruik je aanbiedingsysteem

Met het aanbiedingensysteem kun je ofwel je eigen voorgedefinieerde aanbiedingen maken die andere spelers kunnen accepteren, of aanbiedingen accepteren die anderen al hebben gedaan. Wanneer je een aanbieding accepteert, of iemand anders accepteert jouw aanbieding, worden de grondstoffen automatisch verstuurd.

Om een aanbieding te maken ga je naar de markt en klik je op je eigen aanbiedingen. Vanuit dit scherm kun je zoveel aanbiedingen maken als je wilt. Het kan een goed idee zijn om een heel groot aanbod op te splitsen in veel kleinere, zodat meer spelers het kunnen accepteren.

Om een aanbieding van een andere speler te accepteren klik je op andere aanbiedingen. Je kunt de resultaten ook filteren op de grondstoffen die je zoekt en de maximale duur.