Gameplay

Tillbaka

Hur använder man byteshandel?

Byteshandelsystemet låter dig antingen skapa dina egna fördefinierade erbjudanden som andra spelare kan acceptera, eller acceptera erbjudanden som andra redan har gjort. När du accepterar ett erbjudande, eller någon annan accepterar ditt eget erbjudande, skickas resurserna automatiskt.

För att skapa ett erbjudande gå till marknaden och klicka på dina egna erbjudanden. Från den här skärmen kan du skapa så många erbjudanden du vill. Det kan vara en bra idé att dela upp ett mycket stort erbjudande i många mindre så att fler spelare kan acceptera dem.

För att acceptera en annan spelares erbjudande klicka på andra erbjudanden. Du kan också filtrera resultaten beroende på vilken resurs du letar efter och den maximala varaktigheten.