Konto

Vad är kontoövervakning?

Om du ska vara borta och behöver någon som tar hand om ditt konto kan du använda kontoövervakning för att låta någon logga in på ditt konto och ta hand om det. För att göra detta måste du klicka på Inställningar i toppmenyn och sedan kontoövervakning. Härifrån kan du ange namnet på spelaren du vill ska övervaka ditt konto. Så fort de accepterar din begäran kan du inte längre spela på ditt konto förrän du avslutat kontoövervakningen.

Du bör definitivt se till att personen som övervakar ditt konto är någon du litar på. Eftersom de har nästan full tillgång till ditt konto finns det potential för dem att göra mycket skada. Du måste också se till att de har tid att spela ditt konto på ett adekvat sätt. För att avsluta kontoövervakningen loggar du bara in som vanligt på ditt konto så får du upp en skärm som ger dig möjlighet att avsluta övervakningen.

När du blir  ombedd att övervaka  någon annan konto måste du först acceptera deras begäran (eller neka om du inte vill). Du kan göra detta genom att gå till Inställningar i toppmenyn och sedan klicka på kontoövervakning. När du accepterat begäran ser du en inloggningslänk bredvid spelarens namn. Denna ger dig  tillgång till deras konto.

Varje gång du skapar en begäran om kontoövervakning måste detta bekräftas med ditt kontos lösenord.
Obs! Efter en förinställd tidsgräns kommer ett övervakat konto att begränsas, till exempel möjligheten  att skicka attacker, support eller resurser. Mer information finns på inställningssidan för varje värld och tillkännagivningssidan för varje värld.