Gameplay

Tillbaka

Vad händer om mitt konto adlas, startar om eller raderas?

Följande tabell hjälper dig att ta reda på vad som händer med dina eller andra spelares byar och konton i olika scenarier.

Om du behöver mer hjälp, vänligen kontakta vårt supportteam.

Om kontot:
Startar om
Adlas bort
Raderas (och återvänder)
Kommer mina mynt behållas?
Nej
Nej
Nej
Blir mina byar barbarbyar?
Ja*
Nej
Ja
Om byn blir en barbarby, kommer dess trupper att finnas kvar?
JaNej
Ja
Om byn blir en barbarby, kommer assisterande trupper fortfarande att finnas där?
JaNej
Ja
Om byn blir en barbarby, kommer dess egna assisterande trupper att stanna utanför?
Nej
Nej
Nej
Kommer aktiva bybonusar förbli aktiva?
JaJaJa
Behålls utmärkelserna för kontot?
JaJaNej
Är bytesgränsen återställd på en värld med limited haul?
JaJaNej
Behåller jag nuvarande uppdragsframsteg?
Nej
Nej
Nej
Kommer OD-, ODA- och ODD-poäng finnas kvar?
JaJaJa
Kommer Paladinvapnen finnas kvar?
Nej
JaNej
Kommer Paladins färdigheter finnas kvar?
JaJaNej
Kommer jag att behålla mina adelsmän?
Nej
Nej
Nej
Kommer aktiverade premiumfunktioner förbli aktiva?
JaJaJa
Kommer gratispremium delas ut igen när du når ett visst antal poäng?
Nej
Nej
Ja
Kommer mina föremål finnas kvar i lagret?***
JaJaJa
Kommer resurspaket att finnas kvar?
JaNej
Nej
Kommer byns nuvarande byggkö finnas kvar?
Nej
Nej
Nej
Kommer byns nuvarande rekryteringskö finnas kvar?
Nej
Ja**
Nej
Kommer event valuta att finnas kvar? (Om ett event pågår för närvarande)
JaJaNej

* Om en spelare startar om under nybörjarskyddet kommer byn att tas bort från kartan istället.

** Adelsmän tas bort från byggnadskön medan "normala" enheter finns kvar

*** Förflytta föremålet kommer att tas bort. Föremål med ett utgångsdatum kommer att fortsätta att köras i bakgrunden.