Premiumpoäng, Paket, & Erbjudanden

Tillbaka

Apple iOS - Jag har beställt en produkt men inte fått den. Vad kan jag göra?

Vi beklagar att du har haft problem med ditt köp. I sällsynta fall kan det tyvärr hända att du inte får det du köpte när du gör ett köp med en mobil enhet. Detta kan till exempel bero på en förlorad eller instabil internetanslutning av din mobila enhet under betalningsprocessen. Men oroa dig inte, vi hjälper dig att få det du köpte.

Om du har köpt Premium-poäng, ett paket eller något annat köp i appen i Tribal Wars men inte fått något, finns det några steg du kan ta själv:

1. Öppna helt enkelt butiken i appen igen; i många fall levererar detta i sig produkten till ditt konto
  2. Om detta inte löser problemet stänger du appen helt och startar den igen.
Så här stänger du Tribal Wars korrekt på iOS 7 eller högre:

• Tryck på Hem-knappen två gånger. Du kommer att se små förhandsgranskningar av dina nyligen använda appar.
  • Leta upp Tribal Wars-appen i den här översikten. I vissa fall kan du behöva swipa åt vänster eller höger för att hitta det.
  • Swipa uppåt på appens förhandsgranskning för att stänga den.

Om det inte hjälper att starta om Tribal Wars, vänligen kontakta vår kundsupport. Du kan göra det genom att gå till dina inställningar i spelet och trycka på supportknappen där. Eller bara klicka på knappen nedanför den här artikeln. När du skapar ett supporärende, vänligen bifoga en skärmdump av kvittot från iTunes. Fakturan kommer att se ut som den här:

Lär dig hur du hittar din iTunes-köphistorik här.

Obs! Om transaktionen fortfarande visas som "Väntande" kan vi tyvärr inte hjälpa dig ännu, och kommer att behöva vänta tills Apple har behandlat köpet från sin sida.

Varje enskild transaktion som görs via vår iOS-app går via iTunes. Därför måste du kontakta iTunes direkt om du fortsätter att ha problem, till exempel avvisade betalningar eller ett ogiltigt konto, när du försöker göra ett köp i appen.

För mer information om hur du kontaktar iTunes, tryck här.