Savaş Sanatı

Savaş Sanatı

Geri

Ana Tapınak ve Tapınak nedir?

Not: Tapınak yalnızca bazı dünyalarda aktiftir.

Ana Tapınak:
Başta oyuna bir tapınak ile başlarsın. Bu ana tapınak özel bir tapınaktır. Daha büyük bir etki alanına sahiptir ancak geliştirilemez. Ana tapınağa sahip bir köyü kaybettiğinde, başka bir tapınağa sahip değilsen, başka bir köyünde daha ucuza tekrar yapabilirsin.

Ana tapınak mancınıklarla yıkılamaz ancak başka bir köyde bir tapınak bulunmaması durumunda yıkılabilir.


Tapınak:
Tapınak civar köylerde bulunan askerlerin inançlarını güçlendirir. Tapınaklar olmadan bu köyün ve tapınağının etki alanındaki köyler yarı güçte savaşırlar. Her bir köyün bir tapınağının etki alanında bulunmalıdır. Köylerine sadece bir tapınak yapabilirsin. Başlangıçta bir birinci tapınakla başlarsın. Ana tapınağın aksine, tapınak mancınıklarla saldırıya uğrayabilir. Fakat aynı yapı seviyesine sahip başka bir binaya göre mancınıklara karşı daha dayanıklıdır. Başka köylere sahip olduğunda bunlarda tapınaklar yapabilirsin. Çok pahalı ve çiftlikte çok yer kaplayan bir binadır. Bu nedenle her köyde bir tapınak yapmamalısın. Yeni yapılan tapınakları geliştirebilirsin. Geliştirdiğinde tapınağın etki alanı büyür.

Church yellow.png Your villageChurch green.png Villages within 4 fieldsChurch red.png Villages within 6 fieldsChurch blue.png Villages within 8 fields

Tapınağın etki alanı:

  1. 1.seviye: 4 alan
  2. 2.seviye: 6 alan
  3. 3.seviye: 8 alan
Köye genel bakışta, köyün bir tapınağın etki alanında olup olmadığını görebilir ve kaç tapınağın bu köyü güçlendirdiğini görebilirsin. Harita üzerinde tapınağın etki alanını gösterebilirsin. Mavi halka tapınağın etki alanını gösterir.

  1. Tapınak, köyün fethedilmesiyle yıkılır.
  2. Tam savaş gücüne sahip olmak için bir köy sadece bir tapınağa ihtiyaç duyar. Başka tapınaklar savaş gücünü arttırmaz.
  3. Sadece kendi tapınakların birimlerini güçlendirebilir. Klan üyelerinin tapınakları birliklerini etkilemez.
  4. Bir oyuncuyu desteklersen tapınağının etkisi geçerlidir
  5. Saldırıda biriminin geldiği köy önemlidir. Bu köy, bir tapınağının etki alanındaysa birimlerin tam güçle savaşır. Burada saldırılan köyün bir tapınağın etki alanında bulunup bulunmaması önemli değildir.
Dil seç