Αποστολές

Αποστολές

Πίσω

Η Τέχνη του Πολέμου

Μέρος
Τίτλος
Περιγραφή
Προϋποθέσεις
Ανταμοιβές
1
Σωστοί υπολογισμοί
Είναι σημαντικό να εκτιμήσεις τις δυνάμεις του εχθρού προτού εμπλακείς σε μάχη μαζί του, αλλά προς το παρόν δεν έχεις Κατασκόπους στο χωριό για να σε βοηθήσουν. Γι' αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιθέσεις σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις αναφορές μάχης για να δεις πως τα πήγαν οι μονάδες σου και εάν έχουν λάβει συγκεκριμένα bonus, όπως πίστη και τύχη.
Πολέμησε σε 3 μάχες με μονάδες ίσες με τουλάχιστον 20 Πληθυσμό
250 x Ξύλο
250 x Πηλός
250 x Σίδερο
2
Δύο είδη μονάδων
Στον Στρατώνα υπάρχουν δύο είδη μονάδων που μπορείς να επιλέξεις: οι Επιθετικές και οι Αμυντικές. Οι Επιθετικές μονάδες όπως οι Τσεκουρομάχοι είναι ιδανικοί για τη λεηλασία άλλων χωριών, ενώ οι Αμυντικές μονάδες όπως οι Ξιφομάχοι είναι άριστοι στην προστασία του χωριού σου από εχθρικές μονάδες.
Χρειάζεσαι περισσότερους εθελοντές για το στρατό σου, αλλά αν δεις τις πληροφορίες της κάθε μονάδας θα διαπιστώσεις πως η κάθε μία χρειάζεται διαφορετικούς πόρους. Για παράδειγμα ο Δορατοφόρος καταλαμβάνει 1 Πληθυσμό, ενώ το Ελαφρύ Ιππικό 4. Στρατολόγησε λοιπόν μονάδες που αντιστοιχούν σε 20 Πληθυσμό.
Στρατολόγησε μονάδες ίσες με τουλάχιστον 20 Πληθυσμό
Γιατρός
3
Γιατρός!
Η ύπαρξη Γιατρών στις τάξεις του στρατού σου μειώνει τις απώλειες από τις επιθέσεις σε εχθρικά χωριά. Συμπεριέλαβε έναν στην επόμενη επίθεσή σου προκειμένου τα στρατεύματά σου να παραμείνουν υγιή για τις επόμενες μάχες.
Πολέμησε σε μία μάχη με έναν Γιατρό και μονάδες ίσες με τουλάχιστον 10 σε Πληθυσμό
2 x Γιατρός
Επιλογή γλώσσας