Αποστολές

Αποστολές

Πίσω

Ο Δρόμος της Άμυνας

Μέρος
Τίτλος
Περιγραφή
Προϋποθέσεις
Ανταμοιβές
1
Ξίφος και ασπίδα
Οι Δορατοφόροι είναι καλοί Άρχοντά μου, αλλά δεν μπορείς να κερδίσεις έναν πόλεμο μόνο με αυτούς. Πρέπει να επεκτείνεις τον Στρατώνα για να βελτιώσεις τη στρατιωτική εκπαίδευση. Έτσι θα μπορέσεις επιτέλους να στρατολογήσεις Ξιφομάχους.
Φτάσε τον Στρατώνα στο επίπεδο 3
10 Δορατοφόροι
2
Αμυνόμενοι
Είναι σημαντικό να ξέρεις ποιες μονάδες είναι αποτελεσματικές έναντι άλλων. Οι Δορατοφόροι είναι καλοί έναντι του ιππικοί, οι Ξιφομάχοι αντιμετωπίζουν εύκολα το πεζικό και οι Τοξότες είναι καλοί έναντι των άλλων Τοξοτών. Το Βαρύ Ιππικό είναι πολύ ακριβό, αλλά είναι η ελίτ της άμυνας καθώς δεν έχει τρωτά σημεία. Στις αναφορές μπορείς να δεις τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες των μονάδων.
Τώρα που η αναβάθμιση του Στρατώνα ολοκληρώθηκε, μπορείς να ξεκινήσεις να στρατολογείς Ξιφομάχους.
Στρατολόγησε 10 Δορατοφόρους
10 Τοξότες
3
Υποστήριξη !
Εφόσον εξασφαλίσεις συμμάχους στην Επαρχία σου, μπορείς να τους στείλεις υποστήριξη. Ο στρατός σου θα σταλεί να βοηθήσει στην άμυνα του υποστηριζόμενου χωριού μέχρι να τον ανακαλέσεις εσύ ή να τον επιστρέψει ο άλλος παίκτης.
Η αποστολή υποστηρίξεων μεταξύ δύο γειτονικών χωριών μπορεί να είναι ένα δείγμα φιλίας. Αλλά πρόσεχε Άρχοντά μου, γιατί κάποιοι από τους γείτονες ίσως εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σου.
Υποστήριξε ένα χωριό με τουλάχιστον 1 Δορατοφόρο
2 x Άσσος στην Τακτική
4
Τακτική
Με τον Άσσο στην Τακτική να συμπεριλαμβάνεται στο στρατό σου, οι μονάδες μπορούν να κινηθούν πιο γρήγορα. Η γρηγορότερη ταχύτητα κίνησης μπορεί να πιάσει απροετοίμαστους τους εχθρούς σου και να τους επιτεθείς προτού ετοιμάσουν τις άμυνές τους.
Υποστήριξε ένα χωριό με τουλάχιστον 1 Ξιφομάχο και 1 Άσσο στην Τακτική
2 x Άσσος στην Τακτική
Επιλογή γλώσσας