Αποστολές

Αποστολές

Πίσω

Ο Κράχτης της Αγοράς

Μέρος
Τίτλος
Περιγραφή
Προϋποθέσεις
Ανταμοιβές
1
Ένα μεγαλύτερο και καλύτερο μέρος
Άρχοντά μου, το Διοικητήριο δεν είναι μόνο ένα όμορφο μέρος για να ζει κάποιος αλλά η καρδιά της αυτοκρατορίας σου. Ωστόσο, για να επεκτείνεις το χωριό σου πρέπει να μειωθεί η γραφειοκρατία για να μη μαζεύεται χαρτούρα. Θα μπορέσεις να αποχωριστείς τη Βόρεια πτέρυγα;
Φτάσε το Διοικητήριο στο επίπεδο 6
1.500 x Ξύλο
1.500 x Πηλός
1.500 x Σίδερο
2
Η δουλειά είναι το παν
Το εμπόριο αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας του λαού σου. Οι πολίτες σου δουλεύουν σκληρά στα λατομεία, τα υλοτομεία και τα ορυχεία, αλλά οι έμποροι είναι αυτοί που θα ανταλλάξουν τους πλεονάζοντες πόρους με αυτούς που σου λείπουν. Εάν επενδύσεις στην Αγορά μπορείς να προσελκύσεις περισσότερους εμπόρους και να τους επιτρέψεις να επεκτείνουν τις δουλειές τους έτσι ώστε να αυξηθεί η ποσότητα των πόρων που μπορούν να εμπορευθούν.
Φτάσε την Αγορά στο επίπεδο 1
600 x Ξύλο
600 x Πηλός
600 x Σίδερο
3
Διαπραγμάτευση ή όχι
Τώρα που διαθέτεις Αγορά, μπορείς να κάνεις μία προσφορά με τον έμπορο. Θα πάρει τους πόρους σου και θα τους ανταλλάξουν με αυτούς από άλλο χωριό. Στη συνέχεια θα επιστρέψει με τους πόρους που χρειάζεσαι. Πρέπει να προσέχεις με ποιους κάνεις ανταλλαγές Άρχοντά μου, γιατί δε θες να βοηθήσεις τους εχθρούς σου.
Δημιούργησε μια προσφορά στην Αγορά
Μείωση Κόστους Κατασκευής
4
Μια προσφορά που δεν μπορείς να αρνηθείς
Όπως εσύ μπορείς να δημιουργήσεις προσφορές για να πουλήσεις στα γειτονικά χωριά τους πλεονάζοντες πόρους σου, ο έμπορος του χωριού σου έχει προσφορές και από τους γείτονές σου. Έλεγχε συχνά την Αγορά για να δεις εάν υπάρχουν προσφορές που σε ενδιαφέρουν.
Αποδέξου μια προσφορά από την Αγορά
Άμεσο Εμπόριο
Επιλογή γλώσσας