Αποστολές

Αποστολές

Πίσω

Γαλαζοαίματοι

Μέρος
Τίτλος
Περιγραφή
Προϋποθέσεις
Ανταμοιβές
1
Υποστήριξη
Τώρα που στο Διοικητήριο υπάρχει χώρος για τους Ευγενείς, ήρθε η ώρα να προωθηθεί η πρόοδος και η ανάπτυξη. Έχω ετοιμάσει τα σχέδια για την Ακαδημία στην οποία θα μπορείς να τυπώσεις νομίσματα και να στέλνεις τους Αριστοκράτες σου σε άλλα χωριά προκειμένου να διαδώσουν τα επιτεύγματά σου.
Φτάσε το Διοικητήριο στο επίπεδο 20
Μείωση Κόστους Κατασκευής
2
Η Ακαδημία
Τα χαμόσπιτα είναι μια χαρά για το λαό σου, αλλά οι γαλαζοαίματοι χρειάζονται κάτι επιπλέον. Η Ακαδημία έχει αρκετό χώρο για να στεγάσει τους γαλαζοαίματους ενώ ταυτόχρονα θα σου δώσει τη δυνατότητα να τυπώσεις τα δικά σου νομίσματα.
Φτάσε την Ακαδημία στο επίπεδο 1
10.000 x Ξύλο
10.000 x Πηλός
10.000 x Σίδερο
3
Τύπωσε ένα Νόμισμα
Τα Νομίσματα που έχουν τυπωμένη τη μεγαλειώδη όψη σου, σύντομα θα κυκλοφορούν σε όλη την επαρχία. Πρέπει να ξεκινήσεις να τα τυπώνεις και να πείσεις τους Αριστοκράτες σου να τα χρησιμοποιούν στις διαπραγματεύσεις σου. Τώρα που έχεις το πρωτότυπο, θα μπορείς να τυπώνεις Νομίσματα σε κάθε σου χωριό και λίαν συντόμως η οικονομία σου θα ανθίσει.
Τύπωσε ένα Νόμισμα
10.000 x Ξύλο
10.000 x Πηλός
10.000 x Σίδερο
4
Ο Αριστοκράτης
Ο Αριστοκράτης θα σε συνοδεύσει στην επόμενη επιδρομή σου σε ένα εχθρικό χωριό. Ο λαός θα είναι με το μέρος σου και θα διαδηλώνει υπέρ σου πως εσύ είσαι ο πραγματικός ηγέτης της περιοχής. Θα απαρνηθούν το δικό τους ηγέτη και θα ζητήσουν το έλεός σου Άρχοντά μου.
Απέκτησε έναν Αριστοκράτη
2 x Απατεώνας
Επιλογή γλώσσας