Gameplay

Gameplay

Vissza

Jelentések

Jelentések

Szinte minden esemény után jelentéseket kapsz, mint pl. egy falu támadása után. De szintén jelentéseket kapsz kereskedelem, támogatás, klán meghívások, és számos esemény után is. Ezek megtekintéséhez kattints a "Jelentések" gombra az alsó menüben.


Jelentéstípusok

A jelentések automatikusan belekerülnek egy kategóriába, attól függően, hogy milyen esemény történt;

Harci jelentések

  • Támadások
  • Védekezések
  • Kémjelentések
  • Támogatások

További jelentések

  • Kereskedelem
  • Eredmények
  • Klán hirdetmények, események

Minden jelentést, vagy jelentés fajtát külön megnézhetsz, ha beállítod a szűrőt az ablak ablak oldalán. Csak kattints a nyíl ikonra a bal felső sarokban.
De a gyorsabb, és pontosabb keresésért használd a keresőt, úgy, hogy beírod az általad keresett jelentés kulcsszavát, pl. ha támadás ért téged, akkor beírod a városod nevét.
Előfordul, hogy nincs szükséged rájuk, vagy nem szeretnél egyes jelentéseket. A beállítások menüben beállíthatsz egy szűrőt, hogy milyen jelentéseket kapj meg a jövőben.
A jelentések egy idő után automatikusan törlődnek. Ha meg szeretnél tartani egy jelentést, rakd be a kedvencek részbe.

Tipp:
Amikor egy sikeres kémküldetésről kapsz jelentést, azt automatikusan a klántársaid is látni fogják. Ezeket a falu információs ablakában találhatjátok meg. 
Ha egy másik játékos később kémet küld ugyanarra a falura, a jelentés helyébe az újabb fog lépni.

Jelentés ikonok


Ikon Leírás
A csatában egy egységed sem esett el.vagy: a kémkedés sikeres volt egy másik falu ellen
vagy: sikeresen lelepleztél egy ellenséges kémet a faludban
A csatában veszteségeid voltak vagy a kémeid találtak valamit, de lelepleződtek, és belőlük pár elesett
vagy: néhány ellenséges kémet sikerült leleplezned, de pár elhagyta a faludat
Elvesztetted a csatát vagy: a kémeidet leleplezték, és meghaltak
vagy: minden ellenséges kémet sikeresen lelepleztél a faludban
Az egységek nem tudtak teljes kapacitásukból nyersanyagot hozni, mert nem volt több a fosztott faluban.
Az egységek annyi nyersanyagot hoztak el, amennyit csak elbírtak, és még maradt is a fosztott faluban.

JelentésműveletekBalra az alsó részen a legördülő menüből több jelentést is megjelölhetsz: kedvenccé, olvasottá jelölheted őket - és fordítva -  törölheted őket. Egyben is törölheted a jelentéseket, azonban vigyázz, mert ezt nem tudod visszavonni!

Utolsó jelentés


A falu információs ablakából ellenőrizheted azt is, hogy utoljára mikor támadtál meg egy másik falut.  A jelentések fogják tartalmazni, hogy a támadás sikeres volt vagy sem, de csak a sajátodat, a többi játékosét nem.

Filterek és beállításokA filterek segítségével választhatod i, hogy milyen jelentést szeretnél megnézni, akár kombinálhatod is a filtereket. Például a támadás+veszteségek+ zsákmány filterekkel a részedről indított támadó, veszteséggel járó jelentéseket fogod látni, azokat, melyek hadizsákmányt is szereztek. 


A beállításokban azt is beállíthatod, hogy milyen jelentéseket nem szeretnél látni. Minden pipa, amit beteszel azt jelenti, hogy miről nem fogsz jelentést kapni. Ezért is fontos első lépésben mindig ellenőrizni, hogy itt milyen pipákat tettél be.
Ne feledd, hogy az ilyen jelentéseket akkor sem fogod tudni megnézni, ha a pipát kiveszed., akkor sem ha véletlenül állítottad be. 


Nyelv kiválasztása