Quests

Quests

Vissza

Katonaság

Rész
Cím
Leírás
Feladat
Jutalom
1
A toborzás művészete
Nem elég, ha hadseregünket csak lándzsások alkotják. A barakk továbbfejlesztésével jobb létesítményekhez juthatsz, melyek több különböző egységet is képesek lesznek kiképezni, így nagyobb eséllyel szállhatsz szembe az ellenségeiddel.
Érd el a Barakk 2. szintjét
20 Lándzsás
2
Először lándzsásokat!
Igaz, hogy a lándzsások félelmetes harcosok, de én is úgy vélem, hogy érdemes lenne foglalkozni más típusú egységek kiképzésével is. Egyelőre toborozz néhány lándzsást, amíg én megtanítom az újoncokat a kardforgatásra.
Toborozz egy Lándzsást 10 Kardforgató
3
A tudás hatalom
Amikor megtámadsz egy falut, én jelentést készítek az eseményekről, amit a főmenü jelentések képernyőjén találsz meg. Itt láthatod, hogy hány egység támadott vagy védekezett, illetve, hogy sikerült-e győzelmet aratni. A jelentésben az is szerepel, hogy mennyi zsákmányt sikerült szerezni a harccal. Küldjük egy szomszédos falu ellen harcedzett lándzsásainkat. Ha vége a csatának, ne felejtsd el megtekinteni a jelentésemet.
Vívj meg egy csatát legalább 10 Lándzsással
Zsákmányok mestere
4
A Zsákmányok mestere
A zsákmányok mestere segít több zsákmányt szerezni, továbbá gyorsabban hazahozni a megszerzett kincseket a városba. Használd okosan.
Vívj meg egy csatát legalább 1 Zsákmányok mesterével és 10 adagnyi élelmiszerrel
200 x Fa
200 x Agyag
200 x Vas
Nyelv kiválasztása