Quests

Quests

Vissza

A háború művészete

Rész
Cím
Leírás
Feladat
Jutalom
1
Az ellenfél felmérése
Mielőtt csatába indulsz, fontos, hogy felmérd az ellenség erejét. Jelenleg azonban egyetlen kém sincs a faluban, aki segíteni tudna nekünk. Ezért javaslom, hogy óvatosan járj el az ellenségekkel szemben. A csatáról szóló jelentésekből megtudhatod, hogy hogy szerepeltek egységeink a csatában, valamint azt is, hogy kaptunk-e bónuszokat, például hitet és szerencsét.
Vívj meg 3 csatát legalább 20 adagnyi élelmiszerrel 250 x Fa
250 x Agyag
250 x Vas
2
Kétféleképpen
A barakkban láthatod, hogy két egységtípus áll rendelkezésre: támadó és védekező. A támadó egységek, például a bárdosok a falvak elleni támadásban és a zsákmány begyűjtésében jeleskednek, míg a védekező egységek, például a lándzsások saját falunkat segítenek biztonságban tartani az ellenséges egységektől. Több önkéntesre van szükségünk a seregben; ha megnézed az egyes egységekhez tartozó információs képernyőt, láthatod, hogy mindegyikhez különféle nyersanyagok szükségesek. Például a lándzsásokhoz csak 1 élelmiszer szükséges, míg a könnyűlovasokhoz már 4. Toborozz legalább 20 élelmiszert elfogyasztó egységet.
Toborozz egységeket legalább 20 adagnyi élelmiszerre Orvos
3
Orvos!
Üdvözlöm, Parancsnok! Az orvosoknak köszönhetően lecsökkenthetjük az ostromaink során elszenvedett veszteségeket. Vigyél magaddal egy orvost a következő ellenséges ostromhoz, hogy csapataid a jövőbeli csatákba is épen és egészségesen tudjanak belevágni.
Vívj meg 3 csatát legalább egy Orvossal ás 10 adagnyi élelmiszerrel  
2 Orvos
Nyelv kiválasztása