Quests

Quests

Vissza

Kalmár

Rész
Cím
Leírás
Feladat
Jutalom
1
Egy jobb és nagyobb hely
Mint ahogy azzal te is tisztában vagy, nagyuram, a Főhadiszállás sokkal több, mint egy szép lakóhely, egy nyüzsgő parancsnoki központ is egyben, ahonnan utasításokat adhatsz az embereknek. A város növelése érdekében azonban a mostaninál nagyobb bürokráciát kell létrehozunk, amely már kezelni tudja ezt a hihetetlen mennyiségű papírmunkát. Számíthatok rá, hogy uraságod egy északi szárnyat is felajánlja erre a célra?
Érd el a Főhadiszállás 6. szintjét 1.500 x Fa
1.500 x Agyag
1.500 x Vas
2
Minden az üzletről szól
A kereskedelem nagyon fontos szerepet játszik az egyszerű falusiak mindennapi életében. Az emberek kemények dolgoznak a vasbányákban, az erdőkben és az agyagbányákban, de a kereskedők azok, akik a nagy mennyiségben felhalmozódott nyersanyagokat olyan helyekre tudják elszállítani, ahol hiány van belőlük. A Piac fejlesztésével több kereskedőt tudunk a városunkba csábítani, akik az üzletük növelésével lehetővé teszik számunkra, hogy még nagyobb mennyiségű nyersanyaggal tudjunk kereskedni.
Érd el a Piac 1. szintjét 600 x Fa
600 x Agyag
600 x Vas
3
Áll az alku?
Most, hogy a piac megkezdte a működését, akár létre is hozhatnánk egy ajánlatot valamelyik kereskedővel. Ezt követően a kereskedő elszállítja a nyersanyagot, majd egy másik városban eladja azt. Cserébe pedig elszállítja nekünk a nyersanyagot, amit kifejezetten kértünk tőle. Nem mindegy azonban, hogy kivel kereskedsz, Nagyuram, mert távol álljon tőlünk, hogy segítséget nyújtsunk az ellenségnek, nem igaz?
Hozz létre egy piaci ajánlatot
Építési költség csökkentése
4
Egy visszautasíthatatlan ajánlat
Ahhoz hasonlóan, ahogy ajánlatot adunk a kereskedőknek, hogy eladják a nyersanyagot más városokban, úgy a városunkban működő kereskedők is kapnak ajánlatokat a szomszédjainktól. Rendszeresen ellenőrizd a piacot, hogy valamely kereskedő nem kínál-e eladásra olyan nyersanyagot, amire épp szükséged lenne.
Fogadj el egy piaci ajánlatot
Azonnali kereskedés
Nyelv kiválasztása