Quests

Quests

Vissza

Kémkedés

Rész
Cím
Leírás
Feladat
Jutalom
1
A fogadóhoz vezető út
Véleményem szerint a város infrastruktúráját ezen úttal is érdemes volna kibővíteni, hogy ki tudjuk használni a fogadó által nyújtott előnyöket. A taverna nem csupán az emberek boldogságát növeli, de egy újabb területet is jelent, melyet Felségednek felügyelnie kell.
Érd el a Főhadiszállás 8. szintjét
2.000 x Fa
2.000 x Agyag
2.000 x Vas
2
A fogadó
A fogadó egy igazán remek hely a falusiak számára, ahol pihenni tudnak, és kiereszthetik a gőzt, de ezen felül más célokat is szolgál, Nagyuram. Szeretném, ha találkoznál valakivel. Sikerült megbeszélnem egy találkozót egy személlyel, aki a Kémek mesterének hívja magát. Azt követően találkozhatsz vele, hogy a fogadó elkészült.
Érd el a Fogadó 1. szintjét
500 x Fa
500 x Agyag
500 x Vas
3
Kémkedés és biztonság
Nagyuram, szeretném felajánlani szolgálataimat számodra, melynek keretén belül hozzáférést biztosítanék a kémhálózatomhoz. A hadsereged fiatalemberek alkotják, de kém bárki lehet. Engedd meg, hogy megtanítsam a falud lakóinak a művészetemet, meglátod, mennyire értékes dologról is van szó.
Képezz ki egy kémet
Építési költség csökkentése
4
Titkos küldetés
Most, hogy a kémed képzése befejeződött, lássuk, mire is képes. Egy (barbár) faluba kiküldve a segítségükkel döntő fontosságú információkhoz juthatsz az épületekről vagy az ellenséges egységekről. Amennyiben az ellenfél nem rendelkezik saját kémekkel, esélye sem lesz, hogy kiszúrjon minket.
Végezz felderítést egy alkalommal
Technológia feloldása
5
Kémelhárítási műveletek
Csak egy jobb dolog van az ellenséges kémekkel való harcnál, az, ha jól becsapjuk őket! A kémelhárítási művelet segítségével elrejthetjük a város épületeit,hogy úgy tűnjön, azok nem olyan fontosak a számunkra. Bábukat is elhelyezhetek a falakra, hogy úgy tűnjön, nagyobb a védelmünk. Azt is el tudom intézni, hogy az egységek helyet cseréljenek és a lándzsások legyenek a bárdosok, és a bárdosok a lándzsások.  
Aktiválj egy kémelhárítási műveletet
2 x Zsákmányok mestere
Nyelv kiválasztása