Quests

Quests

Vissza

Kék vér

Rész
Cím
Leírás
Feladat
Jutalom
1
Tartóoszlopok
A főhadiszállás bővítésével már a nemesek számára is jut hely, akik a fejlődésben és a területgyarapításban tudnak segítséget nyújtani. Létrehoztuk egy Akadémia terveit, melynek segítségével érméket tudunk verni, illetve nemeseket tudunk kiküldeni más falvakba, hogy a nagyságukról és az erőnkről beszéljenek.
Érd el a Főhadiszállás 20. szintjét Építési költség csökkentése
2
Az Akadémia
A kunyhók és a viskók tökéletesen megfelelnek az átlagember számára, de a nemesek és hölgyeik többre vágynak ennél. Az Akadémia elegendő helyet biztosít a nemesi vérvonalhoz tartozók számára, ezenfelül pedig saját pénz létrehozását is lehetővé teszi.
Érd el az Akadémia 1. szintjét 10.000 x Fa
10.000 x Agyag
10.000 x Vas
3
Veress egy érmét
Ezek az érmék, melyen nagyuram portréja is látható, hamarosan az egész tartományban forgalomba kerülnek. Azt javaslom, azonnal kezdjük el előállítani őket, és győzzük meg a nemeseket, hogy a tárgyalásaik során is ezeket használják. Most, hogy elkészítettük a prototípust, az irányításod alatt álló összes falu képes lesz előállítani ezeket az érméket, így rövid időn belül gyümölcsöző gazdaságot fogunk felépíteni.
Verj egy érmét 10.000 x Fa
10.000 x Agyag
10.000 x Vas
4
A nemes
Engedd meg, hogy a következő ellenséges falu ostromához én is elkísérjelek. Ígérem, hogy az átlagembereket a te ügyed felé fogom terelni. Az utcákon lázadások fognak kitörni, melynek során az emberek azt fogják kiabálni, hogy te vagy ezen földek valódi vezetője. Lordjaikat lemondásra kényszerítik, akik a lábad előtt fognak térdepelni, Uram.
Rendelkezz 1 Nemessel 2 Csaló
Nyelv kiválasztása