Quests

Quests

Vissza

A katonaság mestere

Rész
Cím
Leírás
Feladat
Jutalom
1
A seregek mestere
A barakkok mérnöki részleggel történő kibővítése hatalmas segítséget nyújtana, hogy jobban megismerhessük az ostromfegyverek működését. A matematikát is tanult katonáinknak köszönhetően a hajítógépeink soha nem fognak hibázni.
Érd el a Barakk 18. szintjét 3 Építési költség csökkentése
2
A fegyverek mestere
Uralkodóm, mostantól csak rajtad múlik, hogy a költségvetésünket mely egységekre fordítsuk. Ahogy a seregünk egyre csak növekszik, az egységek előállítása egyre több fába, agyagba, vasba és élelmiszerbe kerül, de mindannyian a maguk módján járulnak hozzá sikereidhez. A toborzásukkal kapcsolatos döntést azonban a te bölcsességedre bízom.
Toborozz egységeket legalább 400 adagnyi élelmiszerre  5.000 x Fa
5.000 x Agyag
5.000 x Vas
3
A kiképzés mestere
A Nyersanyagok Mestere folyton folyvást a takarékosságra hívja fel a figyelmünket, de még soha senki nem nyert háborút úgy, hogy a fogához verte a garast. Véleményem szerint toborozzunk annyi bátor ifjút, amennyit csak tudunk!
Szerezz egységeket legalább 1,000 adagnyi élelmiszerre Napi egységajánlat
4
A támadások mestere
Uram, a te erős öklöd az, amely ezeket a földeket egyetlen zászló alá tartozó tartománnyá fogja összefogni. Mutassuk meg ellenségeinknek, hogy mekkora erővel is bírunk, közben pedig szerezzünk meg mindent, amit csak a földjeiken találunk! A Parancsnokért!
Vívj meg 30 csatát legalább 60 adagnyi élelmiszerrel 5 Tábornagy
5 Orvos
5 Zsákmányok mestere
5
Hosszabb falak
A várost sikeresen körbekerítettük egy fallal, de ahogy a területeink nőnek, egyre több terület kerül a védelmi vonalon kívülre. Azt javaslom, hogy újabb részekkel bővítsük ki a falat, hogy az új farmok és kunyhók se maradjanak védelem nélkül. Minél hatékonyabb védelmet építünk ki, annál kevesebb veszteséggel kell számolnunk, amikor az ellenség a kapukon kopogtat.
Érd el a Fal 10. szintjét 2.000 x Agyag
Nyelv kiválasztása