Account

Terug

Accountbeveiliging

Het account veilig houden is erg belangrijk en heel gemakkelijk om te doen, zolang je enkele belangrijke tips onthoudt.

Je accountwachtwoord wordt onomkeerbaar versleuteld op onze servers opgeslagen. Dit betekent dat er geen manier is voor Tribal Wars 2-personeel of andere spelers om via ons systeem toegang te krijgen tot je wachtwoord.

Spelers kunnen echter nog steeds toegang krijgen tot je account vanwege het volgende:
  • Je hebt een wachtwoord gekozen dat gemakkelijk te raden is
  • Je logt in op je account vanaf een openbare computer en je hebt het wachtwoord op deze computer opgeslagen. Het is ook mogelijk dat iemand heeft gezien hoe je het wachtwoord invoerde
  • Je bent slachtoffer geworden van fraude (ook wel phishing genoemd)

Hier zijn een paar tips om jezelf tegen deze dingen te beschermen:

• Kies je wachtwoord zorgvuldig. Het mag niet je voor- of achternaam bevatten, of iets dat gemakkelijk te raden is. Een wachtwoord zoals "1234" of "wachtwoord" is extreem onveilig. Je moet iets kiezen met inbegrip van cijfers, hoofdletters en speciale tekens.
  • Wachtwoorden moeten het volgende bevatten:
    • Cijfers
    • symbolen
    • Letters (een combinatie van hoofdletters en kleine letters)
    • Speciale tekens
  • Een goed wachtwoord is minimaal 12 tekens lang
    Wanneer je je aanmeldt op een openbare computer, zorg er dan voor dat je de optie automatisch inloggen niet selecteert. Selecteer altijd "nee" wanneer je wordt gevraagd of je je wachtwoord wilt opslaan en zorg ervoor dat niemand je in de gaten houdt wanneer je het intypt.
  • Niemand van het Tribal Wars 2-team zal je ooit om je wachtwoord vragen. Als je ooit wordt gevraagd om je wachtwoord in te voeren, is dit alleen wanneer je inlogt bij het spel, dus controleer de adresbalk in je browser om er zeker van te zijn dat je de echte versie van Tribal Wars 2 gebruikt.
  • Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor meerdere sites. Het is vooral belangrijk om op geen enkele andere site hetzelfde wachtwoord te gebruiken dat je op je e-mailadres gebruikt. Als je de controle over je e-mail verliest, verlies je nog veel meer. Als je ooit je accountwachtwoord kwijtraakt, kun je dit via je e-mail herstellen. We kunnen je niet helpen als je je e-mailaccount kwijtraakt.