Account

Terug

Hoe kan ik een account uit een wereld verwijderen?

Een wereldaccount kan worden verwijderd via Instellingen > Account > Account verwijderen. Verwijdering vindt plaats na vijf dagen, kan op elk moment tijdens die vijf dagen worden geannuleerd, eenmaal gedaan is het permanent en kan niet worden teruggedraaid. Alleen het account op de huidige wereld wordt verwijderd. Als je game-accounts op meerdere werelden wilt verwijderen, moet je ze afzonderlijk verwijderen. Het verwijderen van een account moet worden bevestigd met het wachtwoord van het account.

De optie is ALLEEN beschikbaar als alleen wachtwoord en/of e-mailadres in de afgelopen 5 dagen niet zijn gewijzigd.