Quests

Quests

Terug

Meer grondstoffen

Deel
Naam
Beschrijving
Eisen
Beloningen
1
Wachtrij voor het bouwen
Je kunt elk gebouw maar tot een bepaalde limiet upgraden. Uiteindelijk is één dorpje niet genoeg om ons groeiende leger te onderhouden, maar voor nu is dit dorpje prima. Als je een gebouw in de wachtrij niet langer wilt upgraden, annuleren we de productie en krijg je 90% van de geïnvesteerde grondstoffen terug. Ik stel voor dat we onze houthakkers blijven upgraden zodat we genoeg hout hebben voor toekomstige projecten.
Behaal niveau 3 voor je Houthakkerskamp
300 x Hout
2
Dieper de leemgroeve in
We kunnen makkelijk schatten hoeveel grondstoffen je erbij krijgt door een gebouw te upgraden. Kijk hiervoor gewoon in het menu van het grondstofgebouw naar de informatie die ik voor je verzameld heb. Zoals je ziet moeten onze leemgroeves meer leem produceren. In mijn informatierapporten kun je zien hoeveel meer leem je krijgt door te upgraden.
Behaal niveau 3 voor je Leemgroeve
400 x Clay
3
Meer mijnen en tijdlijnen
Onderin het scherm moet u een goudkleurige pijl zien waarmee je de tijdlijn kunt zien. Hiermee kun je zien wanneer bouwprojecten klaar zijn. Ik stel voor dat je de ijzermijnen upgradet en de tijdlijn gebruikt om te zien wanneer ze af zullen zijn.
Behaal niveau 4 voor je IJzermijn
400 x Ijzer
Selecteer taal