Quests

Terug

Algemene informatie

Elke speler krijgt de mogelijkheid om missies uit te voeren in het begin van het spel. Voltooi je deze missies, dan krijg je een beloning. Deze beloning kan bijvoorbeeld een grondstofbooster zijn, of kronenitems, eenheden enzovoort.
Er zijn verschillende typen missies, elke type is weer verdeeld in missiegroepen. Door middel van het volgen van de missies wordt je al belonend geïntroduceerd aan het spel.

Waar vind ik deze missies?

De missies kan je vinden aan de linkerkant van je scherm en zien er uit zoals weergegeven in de afbeelding rechts.

Elke groep missies bevatten een aantal missies die voltooid moeten worden om de volgende groep missies te ontgrendelen. Wanneer een missies voltooid is, komt het volgende icoon tevoorschijn:

De missies

In het menu van het hoofdgebouw kan je ook zien welke gebouwen je upgraden moet voor de actieve missies, het icoon ziet er als volgt uit: