Quests

Quests

Înapoi

Spitalul

Partea
Denumire
Descriere
Cerințe
Recompense
1
Extinderi
Cu fiecare zi în care construim, facem progrese tot mai mari în crearea unui centru de comandă mai mare și mai eficient. Având o Clădire Principală și un Palat mai mare pentru tine, Domnul meu, vom avea puterea de a cuceri toate provinciile.
Reach building level 4 for the Headquarters
1.000 x Lemn
1.000 x Lut
1.000 x Fier
2
Importanţa resurselor
Economia orașului nostru începe în sfârșit să fie înfloritoare, dar trebuie să ținem pasul cu cheltuielile îmbunătăţindu-ne imediat operaţiunile de colectare a resurselor!
Actualizează Exploatarea forestieră la nivelul 7
Actualizează Cariera de lut la nivelul 7
Actualizează Mina de fier la nivelul 7
1.500 x Lemn
1.500 x Lut
1.500 x Fier
3
Hrăneşte-i
Oamenii tăi trebuie să mănânce, iar Proviziile reprezintă forța motrice a mărețului tău oraș. Fermierul care cultivă cea mai mare cantitate de porumb hrănește războinici mai buni, Înălțimea Ta.
Actualizează Ferma la nivelul 4
2 Stăpâni ai Prăzii
4
Prim ajutor
Pe măsură ce satul nostru se dezvoltă, inamicii noștri devin invidioși. Este important să ne menținem sănătoase și în siguranță trupele de aici, de acasă, pentru a ne putea proteja resursele. Prin construirea unui Spital, vom putea să ne vindecăm unitățile defensive care au fost rănite în război. După ce doctorii i-au făcut bine, poți elibera oamenii din spital și îi poţi trimite înapoi să lucreze la zid.
Construiește  Spitalul la nivelul 1
2 Doctori
Selectează limba