Quests

Quests

Înapoi

Arta Războiului

Partea
Denumire
Descriere
Cerințe
Recompense
1
Calcule corecte
Este important să îți evaluezi inamicul înainte de a începe lupta, dar, la ora actuală, nu avem niciun Spion în acest sat care să ne ajute. Prin urmare, trebuie să fim foarte prudenți când vine vorba de inamic. Poți folosi rapoartele de luptă pentru a vedea cum s-au descurcat unitățile noastre pe câmpul de luptă și dacă am primit anumite bonusuri, ca de exemplu bonusul de credință și cel de noroc.
Fight 3 battles with at least 20 Provisions
250 x Lemn
250 x Lut
250 x Fier
2
Două opțiuni
În cadrul Cazărmii, vei vedea că există două categorii de unități pe care le poți selecta, ofensive și defensive. Unitățile ofensive, cum ar fi Luptătorii cu Secure, sunt foarte utile când atacăm satele pentru a strânge pradă, în timp ce unitățile defensive, cum sunt Lăncierii, sunt utile pentru a ne menține satul în siguranță în fața unităților inamice. Avem nevoie de mai mulți voluntari pentru armata noastră, dar dacă te uiți la informațiile despre fiecare tip de unitate, vei vedea că acestea necesită resurse diferite. De exemplu, Lăncierii au nevoie de 1 provizie, în timp ce cavaleria ușoară are nevoie de 4. Hai să recrutăm unități pentru 20 de provizii.
Finish recruiting units for at least 20 Provisions
Doctor
3
Medic!
Bună ziua, Comandante. Dacă avem doctori în armata noastră, vom putea reduce numărul de victime în timpul atacurilor împotriva orașelor inamice. Ia un doctor cu tine la următorul asediu împotriva inamicului pentru a-ți menține trupele sănătoase și în formă pentru bătăliile viitoare.
Fight one battle with at least a Medic and 10 Provisions
2 Doctori
Selectează limba