Quests

Quests

Înapoi

Telal

Partea
Denumire
Descriere
Cerințe
Recompense
1
Un loc mai mare și mai bun
După cum știi, Domnul meu, Clădirea Principală este mai mult decât un loc frumos unde îți petreci existența, servind în același timp și ca un centru înfloritor de comandă de unde dai ordine oamenilor tăi. Totuși, pentru a ne extinde planurile orașului, trebuie să ne îmbunătățim birocrația care se ocupă de gestionarea hârțogăriei. Sper că Domnia ta se va putea dispensa de aripa de nord?
Reach building level 6 for the Headquarters
1.500 x Lemn
1.500 x Lut
1.500 x Fier
2
Afacerile sunt totul
Comerțul reprezintă o parte importantă a vieții de zi cu zi pentru săteanul de rând. Oamenii tăi muncesc din greu în mină, la exploatarea forestieră și la carieră, dar cu ajutorul negustorilor putem schimba resursele pe care le avem din abundență pe altele care ne lipsesc. Dacă investim în Piață, putem atrage mai mulți negustori, permițându-le să își extindă activitatea pentru a crește cantitatea de resurse cu care să putem face comerț.
Reach building level 1 for the Market
600 x Lemn
600 x Lut
600 x Fier
3
Batem sau nu batem palma
Acum că am pus la punct piața, putem să facem o ofertă prin intermediul negustorului. Negustorii iau apoi resursele noastre și le schimbă într-un alt oraș. După aceea, ne aduc resursele specifice pe care le dorim. Ai grijă însă cu cine faci comerț, Domnul meu, pentru că nu vrem să ne ajutăm inamicii.
Creează o ofertă pe piaţă
Reducere cost construcţie
4
O ofertă de nerefuzat
La fel cum noi putem crea oferte pentru ca negustorul să vândă produsele în orașele învecinate, negustorul din orașul nostru va avea oferte de la vecinii noștri. Verifică frecvent piața pentru a vedea dacă negustorul are bunuri de care ai nevoie.
Acceptă o ofertă pe piaţă
Schimb Instantaneu
Selectează limba