Quests

Quests

Înapoi

Spionajul

Partea
Denumire
Descriere
Cerință
Recompense
1
Drumul spre Tavernă
Trebuie să extindem infrastructura orașului nostru pentru a putea beneficia de Tavernă. O Tavernă nu numai că va îmbunătăți nivelul general de fericire al oamenilor, dar va deschide un nou domeniu care să fie controlat de Înălțimea Ta.
Reach building level 8 for the Headquarters
2.000 x Lemn
2.000 x Lut
2.000 x Fier
2
Taverna
O Tavernă este locul ideal în care sătenii se pot odihni și relaxa, dar există și un alt scop, Domnul meu. Există o persoană pe care aș vrea să o întâlnești, un Maestru al Spionilor, care a fost de acord să se întâlnească cu tine după ce construiești Taverna.
Reach building level 1 for the Tavern
500 x Lemn
500 x Lut
500 x Fier
3
Spionajul şi securitatea
Înălțimea Ta, vreau să îți ofer serviciile mele și accesul în rețeaua mea de spioni. Armata ta este formată din oameni tineri, dar oricine poate fi un spion. Lasă-mă să instruiesc un sătean în meșteșugul meu și vei vedea ce bine îți va prinde.
Train one Spy
Reducere cost construcţie
4
Misiunea secretă
Acum, după ce spionul a fost instruit, trebuie să îi testăm abilitățile. Trimite-l într-un sat barbar să culeagă informaţii esenţiale despre clădirile şi unităţile din satul respectiv. Dacă inamicul nu are spioni proprii, nu va avea nicio șansă să-l detecteze pe al nostru.
Spy once
Deblocare Tehnologie
5
Contramăsuri
Singura soluţie mai bună decât să lupţi cu spionii inamici pentru a-i elimina este să îi păcăleşti. Putem crea contramăsuri în orașul tău pentru a păcăli un spion inamic. Putem să ne Camuflăm clădirile, astfel încât să pară că le considerăm mai mult sau mai puțin importante. Pot să pun niște Manechine pe zid, astfel încât să pară că avem mai multe trupe care ne apără. Aș putea să pun trupele noastre să-și schimbe locurile, astfel încât să pară că Lăncierii sunt Luptători cu Secure și invers. Sau aș putea crea o rețea de schimb de informații, prin care spionii mei mai cu vino-ncoace vor putea să îi forțeze să ne dea unele informații despre teritoriile lor.
Activate one countermeasure
2 Stăpânul Prăzii
Selectează limba