Quests

Quests

Înapoi

Putere Militară

Partea
Denumire
Descriere
Cerință
Recompense
1
Poligon de Instrucţie
Cu cât ne extindem Cazarma, cu atât vom avea mai mult acces la tehnologia militară. Prin crearea Poligonului de Instrucție, putem crește nivelul de disciplină al armatei cu 33%. Disciplina duce la creșterea timpului estimat de sosire a armatei tale, ceea ce permite acesteia să călătorească mai repede din satul nostru în satele din apropiere. Acest lucru ar putea schimba foarte mult soarta bătăliei.
Reach building level 7 for the Barracks
500 x Lemn
500 x Lut
500 x Fier
2
Credință îmbunătățită
Îmbunătățirea Statuii va permite acestui vas să îți poarte ordinele într-un mod mai eficace. Cei care merg pe drumul meu, vor fi plini de credință și vom călători cu iuțime pe pământurile tale. Sunt aici să te slujesc, Stăpâne.
Reach building level 2 for Statue
Recrutează instantaneu Paladinul
3
Fortificat
Când Domnia Ta are timp, te rog să te uiți pe rapoartele pe care le-am pregătit cu privire la Zid. Aici poți vedea care este bonusul actual de protecție al Zidului și nivelul de protecție estimat dacă îl modernizăm la următorul nivel. Zidul nostru este prima linie de apărare în vederea protejării minunatului nostru sat, îți recomand să îl menții în stare excelentă.
Reach building level 4 for Wall
600 x Lut
4
Ofensiva este cea mai bună defensivă
Comandante, este important să ne menținem unitățile ofensive pe câmpul de luptă, ca să jefuiască și să prade în continuare, în timp ce unitățile noastre defensive să rămână în spatele Zidului pentru a ne proteja satul. Dacă inamicul ne atacă orașul în timp ce unitățile noastre ofensive sunt staționate, riscăm să înregistrăm un număr mare de victime.
Fight 10 battles with at least 30 provisions
5 Stăpânul Prăzii
Selectează limba