Quests

Quests

Înapoi

Secretele succesului

Partea
Denumire
Descriere
Cerință
Recompense
1
Mai multe unități, mai puțin timp
Inamicii noștri devin din ce în ce mai puternici și trebuie să recrutăm mai rapid unități pentru a le putea face față. Dacă vom avea mai multe săli de antrenament și profesori mai buni, vom putea să ne instruim unitățile mai rapid, transformând băiețandrii în luptători.
Reach building level 10 for the Barracks
20 Arcaşi
2
Călcâiul lui Ahile
Orașul nostru se dezvoltă și fermele produc un surplus de provizii pentru oamenii noștri. Cred că acum este momentul ideal pentru a instrui noi recruți, dar tu decizi ce fel de trupe vrei să creezi. Am început să instruiesc câțiva călăreți și să-i învăț cum să-și folosească arcurile călare. Aceștia ar trebui să fie gata odată cu noul val de recruți.
Recruit units for at least 60 provisions
5 Arcaşi Călare
3
Obstacol mic
Pentru că trupele noastre se luptă cu barbarii și cu soldații inamici, suntem vulnerabili în fața atacurilor. Ți-aș recomanda să îți fortifici zidurile pentru a proteja satul. Zidurile mai bine fortificate vor încuraja trupele noastre să apere satul de atacurile inamice.
Reach building level 6 for the Wall
800 x Lemn
4
Mai multă luptă!
Comandante! Armata noastră nu ne ajută cu nimic dacă rămâne în interiorul zidurilor. Trimite-i să jefuiască bogății și să ne aducă resursele necesare pentru a-ţi face capitala să înflorească!
Fight 10 battles with at least 40 provisions
1.500 x Lemn
1.500 x Lut
1.500 x Fier
Selectează limba