Quests

Quests

Înapoi

Sânge Albastru

Partea
Denumire
Descriere
Cerință
Recompense
1
Coloane de Sprijin
Acum când Clădirea noastră Principală se extinde cu o nouă zonă pentru nobili, încurajăm progresul și expansiunea. Am întocmit planurile pentru o Academie și astfel vom putea bate monede și îi vom putea trimite pe nobili în alte sate să vorbească oamenilor despre marele nostru curaj.
Reach building level 20 for the Headquarters
Reducere cost construcţie
2
Academia
Căsuțele și colibele sunt bune pentru oamenii de rând, dar domnii și doamnele au nevoie de ceva mai mult. Academia poate oferi locuințe adecvate pentru cei de viță nobilă, dându-ne în același timp posibilitatea de a ne crea propria monedă.
Reach building level 1 for the Academy
10.000 x Lemn
10.000 x Lut
10.000 x Fier
3
Bate o Monedă
Aceste monede, pe care este imprimat chipul minunat la Înălțimii Tale, vor circula în curând în întreaga provincie. Trebuie să începem să producem monede și să convingem nobilii să le folosească în negocierile lor. Acum când avem un prototip, orice sat care îți aparține va putea bate aceste monede și curând, vom avea o economie înfloritoare.
Mint one Coin
10.000 x Lemn
10.000 x Lut
10.000 x Fier
4
Nobilul
Permite-mi să mă alătur ție la următorul raid împotriva unui sat inamic. Îi voi convinge pe oamenii de rând să se alăture cauzei tale. Vor fi răzmerițe pe străzi și oamenii vor striga că tu ești adevăratul conducător al acestor ţinuturi. Oamenii vor renunța la conducătorii lor și își vor pleca genunchiul în fața Înălțimii tale.
Have one Nobleman
2 Diversioniști
Selectează limba