Quests

Quests

Înapoi

Maestrul Militar

Partea
Denumire
Descriere
Cerință
Recompense
1
Maestrul Armatelor
Înălțimea Ta trebuie să decidă acum care unități vor primi bani de la buget. Având în vedere că armata noastră este în creștere, trupele ne costă mai multe Lemn, Lut, Fier și Provizii, dar sunt utile în felul lor. Sunt sigur că vei lua o decizie înțeleaptă atunci când vei decide ce unități să recrutezi.
Reach building level 18 for Barracks
3 Reducere cost construcţie
2
Maestrul Armurier
Extinderea Cazărmii pentru a include și un departament de inginerie ar putea fi de un real folos pentru mai buna înțelegere a armelor de asediu. Dacă vom avea mai mulți soldați buni la matematică, Trebuchetele noastre nu își vor rata niciodată ținta!
Finish recruiting units for at least 400 Provisions
5.000 x Lemn
5.000 x Lut
5.000 x Fier
3
Maestrul Recrutărilor
Managerul Resurselor vrea întotdeauna să fim economi, dar niciun zgârcit nu a câștigat vreodată vreun război! Hai să recrutăm cât mai mulți tineri curajoși posibil!
Have units for at least 1,000 Provisions
Oferta zilnică de unități
4
Maestrul Atacurilor
Pumnul nostru va modela aceste pământuri, transformându-le într-o provincie glorioasă sub un singur stindard! Hai să-i arătăm inamicului cu cine are de-a face, jefuindu-i bogățiile! Pentru Comandantul nostru!!
Fight 30 battles with at least 60 Provisions
5 Mari Maeștri
5 Doctori
5 Stăpâni ai Prăzii
5
Ziduri mai lungi
Am construit un zid împrejurul orașului, dar pe măsură ce teritoriile tale se extind, o tot mai mare parte a acestora este expusă pericolului. Propun să adăugăm mai multe secțiuni de zid pentru a proteja terenurile noilor ferme și micile căsuțe. Cu cât apărarea noastră este mai bună, cu atât vom avea mai puține victime atunci când inamicul ne va vizita.
Reach building level 10 for the Wall
2.000 x Lut
Selectează limba