Teamlid worden

Teamlid worden

TribalWars.nl is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote en actieve community. Een community gebouwd voor en door onze spelers. Het TribalWars.nl team bestaat uit community-management (Duckje) en vrijwillige moderators afkomstig uit de community.Het TribalWars.nl team zorgt ervoor dat de spelers op een eerlijke en veilige manier het spel kunnen spelen, dit betekent: de orde handhaven en ideeën uitwerken om door en voor de community het spel in goede banen te leiden en in het algemeen actief bouwen aan de community.  

Lees de volgende teksten dus zorgvuldig door voor je solliciteert naar een functie als moderator binnen het TribalWars.nl team.

Wat is en wat doet een moderator?


Een moderator ondersteunt het community-management team met alles in goede banen te leiden binnen de community. Ze zijn de eerste contactpersoon bij vragen en problemen en hebben een voorbeeldfunctie in de community. Zij ondersteunen en staan de community bij binnen alle aspecten van Tribal Wars.nl.  
Met de steeds kleiner wordende community is de voornaamste taak van de moderators geworden om spelers te begeleiden en te motiveren om deel te nemen aan de community.
De meeste moderatoren spelen zelf Tribal Wars en hebben deze taak dus als een hobby naast het spel.