Teamlid worden

Teamlid worden

Welkom,

Helaas zoeken we op dit moment geen nieuwe teamleden. Echter als je toch denkt een meerwaarde te zijn aan het team kan je altijd een support indienen.

Het Tribalwars.nl-team is zo nu en dan op zoek naar versterking in de vorm van nieuwe moderators. Deze moderators bestaan vooral uit spelers van Tribal Wars die het modereren graag als hobby doen naast het spel zelf. Lijkt mensen helpen jou leuk, ben je een teamplayer en staat eerlijkheid bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder!

TribalWars.nl is door de jaren heen uitgegroeid tot een mooie en actieve community. Een community gebouwd door en voor onze spelers. Het TribalWars.nl team zorgt ervoor dat de spelers op een eerlijke en veilige manier het spel kunnen spelen, dit betekent: de orde handhaven en ideeën uitwerken om door en voor de community het spel in goede banen te leiden en in het algemeen actief bouwen aan de community.  

Op de verschillende pagina's kun je lezen wat een functie in het Tribalwars.nl-team inhoudt, welke soort moderatoren er bestaan en wat de vereisten zijn. Zorg dat je deze pagina's goed doorleest voor je een sollicitatie invult, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Ook hebben we nog enkele tips voor je, zodat jij straks de beste sollicitatie indient!
  • Lees de beschrijving van de functie en de daarbij horende richtlijnen waarvoor je wilt solliciteren goed door.

  • Lees je sollicitatie voordat je deze opstuurt nog eens na op spel- en schrijffouten: goed Nederlands kunnen schrijven is ook een vereiste en het komt beter over als je tekst zonder fouten is. Je kunt je sollicitatie niet meer aanpassen nadat deze verzonden is!

  • Besteed vooral voldoende tijd aan het schrijven van je motivatie en ervaring. Dit zijn de punten waarop jij het verschil kan maken en een voordeel kan behalen ten opzichte van de andere kandidaten!

  • Als je niet aan alle eisen voldoet, zeg dat dan eerlijk. Als je hier open over bent, heb je een grotere kans om alsnog aangenomen te worden.

  • Wanneer je aan de hand van een extern document (zoals een CV, certificaat, etc.) kunt aantonen dat je al enige ervaring of potentie hebt die je (enigszins) kan helpen binnen dit vakgebied, kunnen we je aanbevelen deze te uploaden als bijlagen samen met je sollicitatie.

  • Als laatste: mocht je niet meteen aangenomen worden, denk dan niet automatisch dat we je niet geschikt vinden; wanneer we op een later tijdstip nieuwe moderatoren nodig hebben gaan we opnieuw opzoek naar een geschikt persoon, en misschien contacteren we jou dan wel!

Veel succes en wellicht begroeten we je binnenkort wel in ons team!

Met vriendelijke groet,
Kr33log
Community Manager Tribal Wars.nl