Kundsupport

Logga in för kundsupport

Forge of Empires (se0.forgeofempires.com)

Om du känner till ditt användarnamn och lösenord för Forge of Empires kan du logga in direkt.

Andra sätt att logga in

Ange mailadressen som är kopplad till ditt spelkonto så skickar vi ett e-postmeddelande med en magisk inloggningslänk.

Det är lättast att få tillgång till kundsupport direkt i spelet om du kan. Du kan vanligtvis hitta en knapp på inställningsskärmen.

Om du spelar via någon av våra appar rekommenderar vi starkt att du kontaktar support från appen. Det gör att vi kan hjälpa dig mycket snabbare, särskilt för betalningsfrågor.

Om du inte har något sätt att logga in kan du direkt skicka ett e-postmeddelande till oss:

foe-se@support.innogames.com

Tillbaka till Forge of Empires