Události

Události

Zpět

Posuvné události – Jak fungují?

Posuvné události se takto nazývají díky mapě, která se posouvá z levé části obrazovky doprava, jak se figurka události pohybuje směrem k hlavní ceně. V Elvenaru jsou dvě hlavní posuvné události: Kouzelnická & Mořská. Obě se sice konají v různých ročních obdobích, ale jsou založeny na stejné mechanice.

  •  Kouzelnická událost

V této události sledujeme Zaphiela (kouzelnického učedníka) a jeho cestu po Elvenaru, při které objevuje nová místa a pořádá Turnaj magie. 


V této události je cílem posunovat vašeho kouzelníka po mapě, což mu umožní dosáhnout majáků moci, které vedou k hlavním cenám. 
  • Mořská událost

Tato událost se odehrává hluboko v oceánech Elvenaru, kde se tradičně konají Elvarianské hry.


Rufus, velký fanoušek těchto her, a královna Mauriel nás doprovázejí na naší cestě napříč mapou. V této události je cílem posouvat mořského koníka skrz obruče, dokud nedosáhnete hlavních cen. 

V tomto typu události si na své plavbě po mapě můžete vybrat mezi 3 různými objekty (konkrétně se jedná o majáky síly nebo obruče, a to v závislosti na samotné události). Každý objekt obsahuje jinou odměnu, ALE také poskytuje druhou měnu události, 
která přispívá k vašemu postupu v řadě hlavních cen a taktéž v ligovém systému (pokud je v dané konkrétní události aktivní).
Výběr jazyka