Události

Události

Zpět

Míchací události – Jak fungují?

Míchací události jsou, jak název napovídá, události, u kterých k hraní události a získání cenných odměn musíte zamíchat sadu, která je vám předložena každý den události.

Prozatím máme dva typy míchacích událostí. Jedná se o květnovou událost a zimní událost, které se sice konají v různých ročních obdobích, ale jsou založeny na stejné mechanice.

  • Zimní událost


V této zimní události získáte za plnění úkolů jako odměnu poštovní klíče, které vám umožní otevírat poštovní schránky .






Jak můžete vidět na levé straně obrázku, když otevřete okno události, zobrazí se vám sada 16 zamčených poštovních schránek, které musíte zamíchat, abyste je mohli otevřít. Jakmile je zamícháte, uvidíte uzavřenou sadu a k otevření poštovních schránek budete muset použít poštovní klíče (které získáte plněním úkolů události a/nebo jejich sbíráním v okolních oblastech vašeho města). Díky tomu můžete získat nejen jednu z cen obsažených v rámci poštovní schránek, ale také zimní dárek. Když nasbíráte 20 zimních dárků, získáte hlavní cenu.

 V tomto typu události však můžete použít některé speciální schopnosti! 


Můžete použít 3 speciální schopnosti
Znovu zamíchat – za cenu 45 poštovních klíčů vám budou nabídnuty nové odměny. Dojde k uzavření všech dříve otevřených poštovních schránek a umožní vám je znovu „zamíchat“. 
2x - zdvojnásobí odměny v další poštovní schránce, která se otevře po aktivaci. 
Lupa – zobrazí obsah dvou, dosud neotevřených, poštovních schránek. 
Poznámka: Pokud je speciální schopnost připravena k použití, nemůžete pokračovat ve sbírání dalších poštovních hvězd. Teprve po použití schopnosti se počítadlo začne znovu zvyšovat s každým novým otevřením poštovní schránky.

 Každá událost vám přináší fantastické a exkluzivní ceny, takže se ujistěte, že splníte navrhované úkoly, abyste získali všechny úžasné odměny! 


  • Květnová událost

V této květnové události získáte za plnění úkolů jako odměnu bronzové lopatky, které vám umožní otevřít vílí semínka


Každý den květnové události začínáte celkem se 16 zamčenými vílími semínky, která čekají jen na to, až je otevřete pomocí bronzových lopatek. Na začátku každého dne vám bude předložen nový výběr odměn ukrytých ve vílích semínkách. Abyste měli představu o tom, co můžete vyhrát, odměny jsou nejprve viditelné, ale musíte je „zamíchat“, než vílí semínka otevřete, abyste je získali. Když použijete bronzové lopatky k otevření vílích semínek, dají vám kouzelnou květinu, která přispívá k vašemu postupu směrem k hlavním cenám. Další hlavní cenu můžete získat, jakmile nasbíráte dalších 20 kouzelných květin.

V tomto typu události však můžete použít i některé speciální schopnosti! 

Můžete použít 3 speciální schopnosti
Znovu zamíchat – za cenu 45 bronzových lopatek vám budou nabídnuty nové odměny. Dojde k uzavření všech dříve otevřených vílích semínek a umožní vám je znovu „zamíchat“. 
2x - zdvojnásobí odměny v dalším vílím semínku, které otevřete po aktivaci. 
Lupa - zobrazí obsah dvou, dosud neotevřených, vílích semínek. 
Poznámka: Nemůžete pokračovat ve sbírání dalších semínek, pokud je speciální schopnost připravena k použití. Teprve po použití schopnosti se počítadlo začne znovu zvyšovat s každým novým otevřením vílího semínka.


Výběr jazyka