Události

Události

Zpět

Ligový systém - jak funguje?


Ligový systém zpravidla doprovází události, které se v Elvenaru konají.
Během události se můžete umístit v jedné z pěti lig: hobby, železná, bronzová, stříbrná a zlatá, podle toho, kolika bodů během události dosáhnete. Pokud je nejvyšší liga plná, posunete se automaticky o úroveň níže. Pamatujte, že ligové pozice se přepočítávají každou hodinu, takže nikdy nevěšte hlavu a sbírejte body až do konce události!
  • hobby - všichni hráči
  • železná - nejlepších 50 %
  • bronzová - nejlepších 20 %
  • stříbrná - nejlepších 5 %
  • zlatá - nejlepší 1 %
Abyste se umístili v hobby lize stačí, abyste jednoduše začali hrát událost. Pro lepší umístění už musíte sbírat měnu události.

Každá liga je omezena množstvím dosažených bodů. Tyto hranice se posunují spolu s tím, jak hráči postupují událostí a přepočítávají se každou hodinu. Proto si můžete všimnout, že požadovaná množství bodů pro účast ve vyšší lize se mění. Pokud najedete kurzorem na ikonu ligy v okně události, tak zjistíte své aktuální skóre a kolik bodů vám chybí pro posun do vyšší ligy.
Čím více hrajete a čím výše se umístíte, tím více odměn na konci obdržíte!

Díky umístění ve vyšších ligách můžete vyhrát opravdu skvělé odměny, jako budovy s dočasným efektem, vědomostní body, královské rekonstrukce a spoustu dalších podle konkrétní události, včetně portrétů, které ve hře jinak získat nelze!
Výběr jazyka