Kedlen

Tilbage

Kedlen: Hvad er resultatet af trylledrikken?

Når du klikker på "skål!" vil troldkvinden fortælle dig om resultatet af din trylledrik, og om hvilke effekter den har på din bys produktion!

Hvis du har flere trofæbægre skal du drikke videre for at se om du udløser flere effekter af trylledrikken, i øverste højre hjørne kan du se hvor mange bægre du har tilbage!

Nogle gange bliver den samme effekt gentaget og i disse tilfælde skal du vælge om du vil beholde den gamle eller bruge den nye i stedet - den kan være bedre eller ej, valget er altid dig! Kun en effekt af samme type kan være aktiv i din by!

Hvis et trofæbæger ikke udløser en effekt hvor du har brugt formularfragmenter, så bliver en del af de brugte fragmenter returneret til dig! Du vil få den information sammen med oplysningerne om hvilken effekt trylledrikken har haft, og her bliver også oplyst hvor mange fragmenter du eventuelt har fået retur.