Kedlen

Tilbage

Kedlen: Hvad er kedlen?

Kedlen er endnu en funktion i Magisk akademi, men den har også i nogen grad forbindelse til Turneringer! Du finder den i akademiet, hvor du indsamler ingredienser, brygger trylledrikke og får mægtige bonusser, men ikke uden hjælp fra en stærk troldkvinde! Sammen vil i brygge stærke trylledrikke til din by.

Hver lørdag morgen slentrer troldkvinden gennem skovene omkring din by for at samle friske ingredienser til at brygge en magisk trylledrik! Troldkvinden vender hjem tidligt søndag morgen for at sortere og forberede de friske ingredienser hun har samlet!
For at få adgang til Kedlen, skal du låse op for dens teknologi i kapitel 5. Når den er låst op, bliver fanen "kedel" synlig i Magisk akademi!