Kedlen

Tilbage

Kedlen: Hvordan fungerer kedlen?

Kedlen er inddelt i 3 forskellige faser:
Forberedelse

Her sker der ikke så meget, troldkvinden er ude og indsamle ingredienser til din trylledrik, så kedlen er ikke tilgængelig. Du vil se en besked der er efterladt af troldkvinden om at vende tilbage senere! I øverste venstre hjørne kan du se hvor lang tid der er tilbage, før troldkvinden vender tilbage med ingredienser. (Fra 00:00 lørdag til 00:00 søndag, hvor kedlen ikke er tilgængelig).

• Bryggefase
 Det er det øjeblik du har ventet på, for nu er det tid til at brygge en trylledrik! Klik på "tilføj ingredienser" for at komme i gang! (Fra 00:00 søndag til 00:00 lørdag).

. Du kan kombinere op til 25 ingredienser for at skabe en drik. Du kan mikse enhver ingredienser, enten for heksepoint eller for diamanter. Du kan også bruge den samme ingrediens flere gang, alt sammen for at få den perfekte trylledrik til dig! Din trylledrik vil have have varierende effekter, afhængig af hvilke ingredienser du bruger og i hvilken rækkefølge!

Formularfragmenter spiller også en meget vigtig rolle i din trylledrik, hvis du vil have chance for at den låser op for nogle kritiske effekter. Formularfragmenter kan tilføjes i enheder af 1000 eller, hvis du ønsker det, kan diamanter bruges i stedet for i enheder af 25 styk.
Når dine trofæbægre er brugt er din trylledrik også væk og du fortsætter til næste og sidste fase af Kedlen, nemlig studiefasen!

• Studiefase
I studiefasen kan du forbedre dine yndlingseffekter! Denne fase varer fra 00:00 om søndagen og frem til 00:00 om lørdagen, og bliver tilgængelig så snart du har brygget og drukket din trylledrik!

I øverste venstre hjørne kan du se hvor lang tid der er tilbage (Hvis der er mindre end 24 timer bliver nedtællingen vist med rød skrift). Tryk på "opgrader effekter!" for at komme i gang.
Når du har trykket på knappen kan du bruge de heksepoint, som du ikke har brygt i bryggefasen.
Alle effekter har 100 forbedringsniveauer! Når du forbedrer en effekt bliver den forbedrede effekt brugt ugen efter, hvis du kan få dine trofæbægre til at aktivere netop den effekt! Hvis du ikke er så heldig, så frygt ej - Disse fremskridt går ikke tabt, så du kan prøve at gå efter den forbedrede effekt igen ugen efter!