Hvorfor modtager jeg ikke nyhedsbrev om begivenheden?

Der kan være flere årsager til at du ikke har modtaget nyhedsbrevet. Uanset grunden, så har vi desværre ikke mulighed for at genudsende det. Vi kan heller ikke tildele dig begivenhedsvaluta eller andre gaver manuelt, men hvis mailen er sendt til dig kan du måske stadig få gaven når du har fundet mailen igen. Se herunder hvad de mulige årsager kan være, og hvordan problemet kan løses i de enkelte tilfælde.

Din emailadresse er ikke valideret

Hvis du ikke har valideret din email i vores system, vil du ikke stå på listen over modtagere af nyhedsbrevet. Du kan validere adressen menuen med indstillinger i spillet.

Du har ikke givet os lov til at sende nyhedsbreve

I spillets indstillinger, via "indstillinger for databrug" som du finder under indstillinger, kan du til- og fravælge muligheden for at modtage nyhedsbreve. Hvis du ønsker at modtage dem, skal du være sikker på at den mulighed er tilvalgt.

Når det er gjort, så glem ikke at bekræfte dine nye indstillinger ved at vælge "gem indstillinger".

Du har ændret din emailadresse for nylig.

Hvis du har ændret din adresse i spillet for nylig, så er der en mulighed for at nyhedsbrevet er sendt til din gamle adresse. Undersøg derfor venligst din inboxen på din gamle adresse.

Du har opsagt nyhedsbreve fra InnoGames

Hvis du har trykket "afmeld nyhedsbrev" i ethvert nyhedsbrev fra InnoGames via linket i mailen, så vil du ikke modtage nogen korrespondance fra os, da du har frabedt dig dette.I dette tilfælde kan du blive skrevet op til igen at modtage nyhedsbreve ved at opdatere dine præferencer i "indstillinger for databrug" i spillet.

Emailen er blevet placeret i din spam-mappe

Der er en risiko for at nyhedsbrevet er blevet markeret som spam af din email-udbyder, og derfor er blevet flyttet fra indbakken til spam-mappen. Undersøg det venligst. I visse sjældne tilfælde er nyhedsbrevet blevet blokeret, og er derfor slet ikke blevet leveret.

Din inbox er fyldt og kan ikke modtage flere emails.

De fleste udbydere af email tilbyder kun en begrænset mængde plads i din inbox. Hvis du har nået grænsen, så kan du måske ikke modtage flere emails. Undersøg venligst at du har nok tom plads i din inbox.

Din emailkonto er markeret som passiv

Hvis du ikke logger ind på din konto med regelmæssige mellemrum, så kan den være blevet markeret som passiv, og/eller deaktiveret af din udbyder. Er det tilfældet, så er det ikke muligt at modtage nyhedsbrevet.