Νέο στο παιχνίδι

Νέο στο παιχνίδι

Πίσω

Βασιλική Αποκατάσταση, Συνδυασμένος Καταλύτης και Θραυσμάτων Ξορκιών: Πώς τα αποκτώ και πώς τα χρησιμοποιώ;

Η Βασιλική Αποκατάσταση είναι μια στιγμιαία που έχει διάφορες χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση Κτιρίων Εκδηλώσεων, Αρχαίων Θαυμάτων και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη Μαγική Ακαδημία Κατασκευών. Για την αναβάθμιση των Κτιρίων Εκδηλώσεων θα χρειαστείτε 1 Βασιλική Αποκατάσταση ανά τετράγωνο, ενώ για τα Αρχαία Θαύματα, απαιτείται κάθε 5 επίπεδα αναβάθμισης (Φάση Ρούνων) και για την τοποθέτησή τους στην πόλη σας (με εξαίρεση τα δύο πρώτα Αρχαία Θαύματα που ξεκλειδώνονται στο Δέντρο Τεχνολογίας).

Στη Μαγική Ακαδημία Κατασκευής, απαιτείται σε ορισμένες συνταγές (συνήθως κτίρια 1x1 που λήγουν), αλλά μπορεί επίσης να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας θραύσματα ξορκιών και σχέδια (από το 10ο σεντούκι τουρνουά), ή εναλλακτικά Premium Νόμισμα (διαμάντια).

Οι Βασιλικές Αποκαταστάσεις μπορούν επίσης να αποκτηθούν στο Τουρνουά, από το Κεφάλαιο XVII Έμποροι Unur του Αρχαίου Θαύματος "Το Μαντείο της Τύχης".

Επιπλέον, όταν πουλάτε όλα τα κτίρια που δεν ξεκλειδώνονται μέσω του δέντρου τεχνολογίας και δεν είναι εξελισσόμενα κτίρια, μπορείτε να λάβετε κάποιους Συνδυασμένους Καταλύτες ή Βασιλικές Αποκαταστάσεις, ανάλογα με το πόση προσπάθεια απαιτείται για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο κτίριο. Θα βλέπετε ξεκάθαρα τι παίρνετε στο συμβουλευτικό εργαλείο όταν προσπαθείτε να πουλήσετε ένα κτίριο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε κάποιους Συνδυαστικούς Καταλύτες πουλώντας κτίρια που λαμβάνετε από τη κατασκευή ή ως καθημερινές ανταμοιβές από εκδηλώσεις.

Οι Συνδυαστικοί Καταλύτες μπορούν να δημιουργηθούν στη Μαγική Ακαδημία και χρησιμοποιούνται συχνά στη Μαγική Ακαδημία για διάφορες συνταγές.

Οι Συνδυαστικοί Καταλύτες μπορούν επίσης να αποκτηθούν από διάφορα κτίρια, όπως τα Κτίρια Εξέλιξης και τα Σετ Κτιρίων.
  • Μέγαρο του Προσκυνητή
  • Απαγορευμένα Ερείπια
  • Βιβλιοθήκη Σεληνόλιθου
  • Γκόλεμ Ατμού
  • Tinlug (ως Επίδραση Τροφής μετά τη χρήση Ζωοτροφής)

Το Κεφάλαιο XVII Έμποροι του Unur Αρχαίο Θαύμα "Κιβωτός του Δράκου", ανταμείβει επίσης Συνδυαστικούς Καταλύτες κάθε φορά που ανοίγετε ένα Μυστικιστικό Αντικείμενο από την Κατασκευή.

Όπως και με τις Βασιλικές Αποκαταστάσεις, οι Συνδυαστικοί Καταλύτες μπορούν να αποκτηθούν από την πώληση κτιρίων που μπορεί να μην χρειάζεστε πλέον, τα οποία δεν έχουν ξεκλειδωθεί μέσω του δέντρου τεχνολογίας και δεν είναι εξελισσόμενα κτίρια. Θα λάβετε το ένα ή το άλλο ανάλογα με το πόση προσπάθεια απαιτείται για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο κτίριο και θα το βλέπετε ξεκάθαρα στο συμβουλευτικό εργαλείο όταν προσπαθείτε να πουλήσετε ένα κτίριο.

Για παράδειγμα, για την πώληση των ανταμοιβών των περιπετειών της Συντροφιάς ή του Τζίνι και του Οπλουργού Νάνων από το Κωδωνοστάσιο της Αιωνιότητας θα πάρετε κάποιες Βασιλικές Αποκαταστάσεις.

Τα Θραύσματα Ξορκιών χρησιμοποιούνται μαζί με Συνδυαστικούς Καταλύτες για την κατασκευή αντικειμένων στη Μαγική Ακαδημία Κατασκευής. Μπορείτε να τα αποκτήσετε απομαγεύοντας όλα τα είδη αντικειμένων που έχετε στο απόθεμά σας.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να λάβετε Θραύσματα Ξορκιών ανοίγοντας σεντούκια στο Κωδωνοστάσιο της Αιωνιότητας και ως ανταμοιβή από μερικά κτίρια. Για παράδειγμα:
  • Μαμά Juul
  • Βιβλιοθήκη Σελινόλιθου
Επιλογή γλώσσας