De Ketel

De Ketel

Terug

De ketel: Wat zijn de ketelvoorwerpen en waar kan ik ze gebruiken?

Om een Toverdrank met succes te brouwen, zijn er verschillende aspecten waarmee rekening moet worden gehouden:

Ingrediënten - Deze zijn specifiek voor de ketel. Je kunt twaalf verschillende ingrediënten selecteren, waarvan er acht te koop zijn met Heksenpunten en vier met Diamanten. De ingrediënten die beschikbaar zijn voor diamanten of heksenpunten veranderen elke week. Elk ingrediënt heeft een ander effect; als je er een koopt met heksenpunten, zullen de kosten stijgen. Als je ze echter met diamanten koopt, zijn de kosten altijd hetzelfde.

Heksenpunten - Deze worden gebruikt om de ingrediënten te kopen en de effecten van de drankjes te verbeteren (studiefase). Elke zondag ontvang je een hoeveelheid Heksenpunten op basis van je onderzoeksvoortgang, en je verliest ongebruikte Heksenpunten op zaterdag.
Weerspiegel de ervaring van de tovenares, die groeit met elke ontgrendelde technologie

Trofeebekers - Trofeebekers worden gebruikt om je toverdrank te drinken en de effecten ervan te activeren. Elke week ontvang je minimaal 1 trofeebeker en als je deelneemt aan de toernooien, kun je maximaal 4 trofeebekers per toernooi ontvangen.

Onderzoeksdiploma's - Onderzoeksdiploma's ontvang je als je alle technologieën in een hoofdstuk onderzoekt. Met meer onderzoeksdiploma's stijgt het aantal mogelijke effecten dat je kunt gebruiken. Dus hoe verder je in het spel bent, hoe krachtiger je drankjes kunnen worden!
Toverspreukfragmenten - Met toverspreukfragmenten kun je je kritieke kans verbeteren, wat de kans is om een geactiveerd effect te versterken.
Selecteer taal