De Ketel

De Ketel

Terug

De ketel: Hoe werkt de ketel?

De ketel is verdeeld in drie verschillende fasen:
• Voorbereidingen

Dit is het moment waarop er eigenlijk niets gebeurt, de tovenares is de ingrediënten voor je toverdrank aan het verzamelen, dus de ketel zal niet beschikbaar zijn. Je zult een bericht zien dat is achtergelaten door de tovenares om later terug te komen! In de linkerbovenhoek vind je de informatie over hoeveel tijd er nog over is tot de tovenares terugkeert met de ingrediënten (Van 00.00 uur op zaterdag tot 00.00 uur op zondag is ketel niet beschikbaar).

• Brouwen
Dit is het moment waarop je hebt gewacht, want het is tijd om je krachtige toverdrank te brouwen! Klik op "Ingrediënten toevoegen" om te beginnen! (Beschikbaar van zondag 00.00 uur tot zaterdag 00.00 uur).
Je kunt maximaal 25 ingrediënten combineren om één drankje te maken. Je kunt elk ingrediënt mixen, met diamanten of met heksenpunten. Je kunt hetzelfde ingrediënt ook meerdere keren gebruiken om het best mogelijke toverdrankeffect te bereiken! Je toverdrank heeft verschillende effecten, afhankelijk van welke ingrediënten je kiest en in welke volgorde!

Toverspreukfragmenten spelen ook een zeer belangrijke rol in je toverdrank als je de kans wilt hebben om een kritisch effect te ontgrendelen. Toverspreukfragmenten kunnen elke 1000 eenheden worden toegevoegd, of als je wilt, kunnen in plaats daarvan diamanten worden gebruikt; deze kunnen elke 25 eenheden worden toegevoegd voor hetzelfde effectpercentage.
Als je trofeebekers voorbij zijn, is je toverdrank ook beëindigd en ga je door naar de volgende fase en laatste fase van de ketel, de studie!

•  Studie
In de studiefase kun je je favoriete effecten verbeteren! Deze fase is beschikbaar tussen 00:00 uur op zondag en 00:00 uur op zaterdag zodra je je drankje brouwt!

In de linkerbovenhoek heb je de indicatie van de resterende tijd (als het minder dan 24 uur duurt voordat de ketel klaar is, wordt de tijd in het rood weergegeven). Druk op de knop "Effecten verbeteren" om te beginnen.
Nadat je op de knop "Effecten verbeteren" hebt geklikt, kun je beginnen met het gebruiken van de heksenpunten die je niet hebt gebruikt in de brouwfase.
Alle effecten hebben 100 verbeteringsniveaus! Wanneer je een effect verbetert, wordt het voordeel ervan volgende week gebruikt als je je trofeebekers kunt krijgen om dat effect opnieuw te activeren! Als je niet succesvol bent, vrees dan niet; de voortgang van verbetering gaat niet verloren; dit betekent dat de effecten in de volgende week op hetzelfde niveau zullen zijn als toen je ze achterliet!
Selecteer taal