Evenementen

Terug

Waarom heb ik de nieuwsbrief van Elvenar niet ontvangen?

Er zijn verschillende redenen waarom je geen nieuwsbrief ontvangen hebt. Ongeacht de reden, is het helaas niet mogelijk om de nieuwsbrief opnieuw te versturen. We kunnen ook geen goederen die je zou krijgen via de nieuwsbrief handmatig toevoegen. Als de mail verzonden is, is het wel mogelijk om de goederen te krijgen als je de nieuwsbrief gevonden hebt. Hieronder kan je enkele redenen vinden en wat je kan doen in de specifieke situaties.

Je e-mailadres is niet gevalideerd
Als je je e-mailadres niet gevalideerd hebt, ontvang je geen nieuwsbrieven. Je kan je e-mailadres valideren via de instellingen van het spel.

Je hebt geen toestemming gegeven om je nieuwsbrieven te sturen
Via de instellingen van het spel kan je de knop "Data opties" vinden. Daar kan je je in- en uitschrijven van de nieuwsbrieven. Zorg ervoor dat je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief.

Vergeet je wijzigingen niet te bevestigen door op "Voorkeuren opslaan" te klikken.

Je hebt je e-mailadres recent aangepast
Als je je e-mailadres recent nog hebt aangepast, is het mogelijk dat de nieuwsbrief naar je oude e-mailadres verzonden is. Controleer de inbox van je oude mailadres.

Je hebt je afgemeld van de nieuwsbrieven
Als je je ooit van een nieuwsbrief (ongeacht het spel van InnoGames) hebt afgemeld, via de "uitschrijven" link onderaan een e-mail of door een e-mail als "Ongewenst" of "Reclame" te melden, krijg je geen nieuwsbrieven meer. In dit geval is het mogelijk om je opnieuw aan te melden door je voorkeuren via de Data opties in te stellen.

De e-mail zit in je reclame of ongewenste map
Het is mogelijk dat de nieuwsbrief als reclame is bestempeld door je emailprovider. Controleer je spambox, ongewenste e-mail of reclamemap.

Je mailbox zit vol
De meeste emailproviders hebben een limiet op het aantal e-mails of aantal schijfruimte dat e-mails in beslag mogen nemen. Controleer of je voldoende ruimte hebt om e-mails te ontvangen.

Je e-mailadres is gedeactiveerd
Als je voor een langere periode niet hebt ingelogd op een e-mailadres, is het mogelijk dat je e-mailadres gedeactiveerd is. In dat geval kan je de nieuwsbrief niet ontvangen.