Kan jag flytta min stad? Mina grannar är inaktiva.

Elvenar tillåter att städer flyttas, men enbart en gång per vecka och genom vår automatiska process. Du måste gå till dina inställningar och kontrollera att du tillåter funktionen. Notera dock att bara genom att ha den här funktionen igång så garanterar det inte att du kommer att flyttas. Många faktorer spelar in, såsom boostade varor. Om en bättre position finns tillgänglig och inställningen är påslagen kommer din stad att flyttas.