Tekniske problemer

Tekniske problemer

Tilbage

Deaktivering af Huaweibutik

Efter den 4. december 2023 vil vi ikke længere være i stand til at gøre Huawei butik-versionen af Forge of Empires tilgængelig. Der er ingen ændringer i tilgængeligheden af spillet på andre platforme eller regioner, hvilket betyder, at du stadig kan downloade vores app fra GooglePlay , så længe den stadig er tilgængelig på din enhed og fortsætte med at spille spillet via din mobilenhed eller browser .

Men før vi gør det, skal du sørge for, at du har adgang til dine egne kontioplysninger (brugernavn og adgangskode), og at du ikke længere bruger en gæstekonto. Du kan gøre det ved blot at registrere din konto og validere din e-mail via spilindstillingerne.

Vær opmærksom på, at du kun kan fortsætte med følgende trin efter at have afsluttet historieopgaven "Afslør dig selv", hvor du kan vælge dit brugernavn og et profilbillede:

  1. I den nederste del af din skærm skal du åbne spilindstillingerne
  2. Klik nu på den anden fane "Profil"
  3. Vælg knappen "Tilmeld" ud for teksten "Tilmeld dig nu for at få 50 diamanter"
  1. A small registration window will popup in your game screen. Choose a password you will remember, a valid e-mail and hit "Register Now"
  2. Nu skal du blot åbne din e-mail og finde vores besked for at bekræfte din e-mailadresse. Du kan gøre det ved at trykke på den store grønne "OKAY"-knap, eller ved blot at klikke i den lille tekst nedenfor, der siger "Bekræft kun e-mailadresse" (i tilfælde af at du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbreve)

Store! Nu du har dine kontooplysninger(brugernavn og adgangskode), kan du fortsætte med at spille med din by gennem GooglePlay Butik eller browserversioner. Hvis dine kontooplysninger ikke virker, betyder det sandsynligvis, at du forsøger at logge ind via den forkerte server, så alt du skal gøre er at klikke på landeflaget på din login-skærm og ændre det til det rigtige. Hvis du har brug for yderligere hjælp til at flytte til en anden platform eller har spørgsmål om at spille spillet i fremtiden, er du velkommen til at kontakte vores supportteam under indstillingerne.

Tak for din forståelse!
Vælg sprog