Multiplayer og interaktioner med andre spillere

Tilbage

Hvordan virker vennebjælken? Hvad er dens grænser?

Du kan se alle dine venner i den sociale bjælke i skærmens nederste kant. Fanen helt til højre indeholder alle dine venner, og her har du også mulighed for at tilføje flere venner og acceptere venne invitationer fra andre.

Du kan sende invitationer, så længe dit venne antal  er under 80  og du have op til 140 venner på én gang. Husk på, at du ikke kan sende nye invitationer, før du er under 80 venner igen.